Zo zákulisia
My spoznávame každý deň vás, tu sa môžete dozvedieť niečo o nás.
Každý pracovný deň si môžete v našej reštaurácií dopriať obedové menu, ktoré je navrhnuté našim šéfkuchárom a pripravované vždy z čerstvých surovín tesne pred podávaním. Na výber máte z dvoch jedál + polievku. Cena obedového menu je 6,29€. Či už máte pracovné stretnutie alebo obed s priateľmi, v našom Kubu si pochutí každý. Aktuálne obedové…
Dnes sme si pre vás pripravili dve videá z kuchyne, na ktorých náš Brand Chef Laco Výpala pripravil niektoré z vynovených jedál. Na prvých snímkach vidíme prípravu jedál ako: hovädzí tatarák, kačacie prsia, papardelle manzo s hubami pordobello, šalát s kozím syrom ale aj výrobu cestovín a vanilkového crème brûlée. Na záberoch z druhého videa vidíte grilovaného…
Bruschetty Náš Brand Chef Lacko Výpala najprv pripraví kysnuté cesto. Necháva ho odležať vo vypnutej peci na pizzu, v ktorej udržuje približne 40°C. Je dôležité, aby v ňom zostali veľké bubliny, pretože aj po upečení musí zostať pečivo vzdušné. Upečený bochník nakrája na asi dva centimetre hrubé bruschetty – počas fotenia Laci pripravil jednu…
Stretávame sa s Lacom Výpalom, brand chefom Kubu reštaurácií. Dnes sa s ním rozprávame v jeho domovskom Auparku, kde donedávna viedol reštauráciu. Meškáme, tri hlavné bratislavské ulice boli úplne upchaté. Keď prichádzame, vidíme, že Laci už má vytlačené nové menu. Ako prvé si všimneme, že chýba sekcia snacky – sendviče, wrapy, bagety… „Zvolili sme namiesto…